Sähkösopimus tampere opiskelija

Sähkösopimus tampere opiskelija

Sähkösopimus tampere opiskelija on tarkoitettu ensimmäisen tai toisen asteen opiskelijoille. Hinta on luonnollisesti myös opiskelija ystävällinen.

Jos siis hakusessa on sähkösopimus Tampere ja olet opiskelija, jatka lukemista!

Paljonko opiskelijan sähkösopimus maksaa Tampereella?

Sähkösopimus opiskelijalle maksaa vain sen verran mitä kulutat, eli siinä ei ole perusmaksua.

Sähkön kulutuksesta veloitetaan 5,99snt/kilowatti. Nyt etäopiskelun aikana sähköä tosin saattaa kulua tavallista enemmän.

Onko opiskelijan sähkösopimus määräaikainen?

Koska opinnot saattavat muuttua koska tahansa, esimerkiksi opiskelija saattaa vaihtaa oppilaitosta, lähteä vaihtoon tai mennä töihin, tarjoamme opiskelijoille sähkösopimuksen ilman määräaikaisuutta!

Lumon sähkösopimus ei välttämättä ole kuitenkaan halvin joka tapauksessa, lopuillinen hinta vaihtelee runsaasti kulutuksen mukaan.

Mikä on halvin sähkösopimus opiskelijalle?

Halvin sähkösopimus opiskelijalle juuri nyt on Lumo Energian oppiskelijalle suunnattu tarjous. Toinen suosittu, muttei halvin vaihtoehto on Tampereen sähkölaitos sähkösopimus, se sisältää perusmaksun 1,98/kk ja energiamaksun 7,95snt kilowatilta. Hinta vaihtelee myös vuorokauden mukaan, yöllä sähkö on päiväsaikaa halvempaa.

Miten saan opiskelijan sähkösopimuksen?

Täytä lomake alla ja valmistaudu todistamaan opiskeluvelvollisuutesi. Todistukseksi riittää esimerkiksi opiskelijakortti tai oppilaitokselta saatava oppitodistus.

Tämän enempää emme sinua kiusaa, helppoa kuin mikä!